Apple прискорила розробку пристроїв надвисокого класу - складного iPhone і MacBook з гнучким екраном

11:07, 06.05.2024

Apple прискорила розробку своїх перших складних пристроїв. Про це пише портал 9to5Mac з посиланням на заяву для інвесторів аналітика Haitong International Securities Джеффа Пу (Jeff Pu). Згідно з його звітом, Apple планує розпочати масове виробництво 20,3-дюймового MacBook зі складним екраном наприкінці 2025 року, а до кінця 2026 року почати виробництво складаного iPhone.

Згідно з більш ранніми заявами відомого аналітика Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) з TF Securities, Apple веде розробку 20,3-дюймового ноутбука MacBook зі складним екраном. За даними Куо, компанія планує випустити пристрій у 2027 році. Про те, що Apple проявляє інтерес до випуску MacBook зі складним екраном, також повідомляли аналітик Display Supply Chain Consultants Росс Янг (Ross Young), Марк Гурман (Mark Gurman) з Bloomberg і південнокорейський ресурс The Elec. Усі вони прогнозують початок виробництва цього пристрою у 2026-2027 роках.

Зі звіту Пу випливає, що Apple "прискорила" розробку складних пристроїв. За його словами, аналіз ланцюжків поставок компонентів для продуктів Apple показує "зростання видимості" розробки складних пристроїв.

Пу також заявляє, що складні пристрої Apple представлятимуть "нову лінійку продуктів", орієнтовану на "ринок пристроїв надвисокого класу". У цьому ж звіті йдеться, що Apple веде розробку складних смартфонів iPhone двох розмірів - 7,9 і 8,3 дюйма.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна