iPhone 17 отримають нову камеру

11:12, 06.05.2024

Apple готує масштабний редизайн своїх смартфонів наступного року. За словами відомого аналітика Haitong International Securities Джеффа Пу, лінійка iPhone 17 отримає оновлений дизайн, поліпшені камери та низку інших значних удосконалень.

Одним із найбільш інтригуючих нововведень має стати нова модель iPhone 17 Slim з 6,6-дюймовим екраном, яка замінить наявний варіант Plus. Базова модель iPhone 17 збереже 6,1-дюймовий дисплей, а Pro-версії отримають панелі діагоналями 6,3 і 6,9 дюйма відповідно.

У плані дизайну iPhone 17, Slim і базовий Pro отримають складнішу алюмінієву конструкцію корпусу. А флагманський iPhone 17 Pro Max буде, як і раніше, виконаний з титану, але зі зменшеною областю Dynamic Island над фронтальною камерою завдяки новій технології "металінзи" для датчика наближення.

Передбачуваний iPhone 17 Slim збігається з попереднім повідомленням аналітика Росса Янга. Ця нова модель iPhone 17 замінить Plus і матиме "тонкий дизайн". Жодних додаткових подробиць про конструкцію не повідомляється.

Очікуються також серйозні апгрейди апаратної частини: 8 ГБ ОЗП і чипи A18 або A19 для звичайних моделей, 12 ГБ ОЗП і A19 Pro для Pro-версій. Усі моделі iPhone 17 отримають поліпшені 24-мегапіксельні фронтальні камери.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна