Смартфони Sony Xperia 1 VI і Xperia 10 VI з олдскульним дизайном показалися на зображеннях напередодні анонса

11:17, 06.05.2024

Опубліковано серію офіційних рендерів, що демонструють дизайн майбутніх смартфонів Sony Xperia 1 VI і Xperia 10 VI. Флагманський Sony Xperia 1 VI нагадує торішній Xperia 1 V зі зміненим у бік "квадратності" співвідношенням сторін. Лицьовий бік Xperia 10 VI практично не відрізняється від попередника, а задній має більш сучасний вигляд завдяки "острову" камер, органічно вписаному в панель.

Згідно з витоком, смартфон Xperia 1 VI буде оснащений чипом Snapdragon 8 Gen 3, який доповнять 12 або 16 Гбайт оперативної пам'яті. Блок із трьох камер міститиме ширококутну камеру з фокусною відстанню 16 мм, основну камеру з фокусною відстанню 24 мм і камеру з перископічним телеоб'єктивом зі змінною фокусною відстанню 85-170 мм. Смартфон отримає акумулятор ємністю 5000 мАг.

Екран у Xperia 1 VI плоский, зі співвідношенням сторін 19,5:9, частота оновлення складе 120 Гц, а частота опитування сенсорного екрану - 240 Гц. На лівій стороні смартфона нічого немає, на правій стороні розташована кнопка живлення з вбудованим сканером відбитків пальців, клавіша регулювання гучності і виділена кнопка спуску затвора камери. Sony запропонує офіційний чохол-підставку для Xperia 1 VI.

Xperia 1 VI зберіг великі "класичні" рамки знизу і зверху, завдяки цьому немає необхідності у вирізі на дисплеї для розміщення селфі-камери. Очікується, що телефон буде доступний у двох колірних варіантах, але їхні офіційні маркетингові назви поки не відомі. Смартфон отримає 3,5-мм роз'єм для навушників - унікальна особливість для свіжого флагмана.

Смартфон середнього класу Xperia 10 VI має бути офіційно представлений одночасно з Xperia 1 VI на майбутньому заході компанії 17 травня. Він оснащений тільки двома задніми камерами і, судячи з рекламних матеріалів, що просочилися, в жертву був принесений телеоб'єктив. З чуток, Xperia 10 VI отримає 6 або 8 Гбайт оперативної пам'яті, інші дані про технічні характеристики новинки відсутні.

Дизайн Xperia 10 VI загалом аналогічний Xperia 10 V, але має більш сучасний вигляд завдяки острову камери, який органічно підноситься над задньою панеллю. Телефон має традиційно великі верхню і нижню рамки, що виключає необхідність у вирізі для селфі-камери на дисплеї. Смартфон буде доступний у трьох кольорах. Тут також буде 3,5-мм аудіороз'єм.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна